At tyskere er gode på øl, pølser og kringler, er noe de aller fleste vet. For alle som er lidenskapelig opptatt av pølser, er det nærmest en selvfølge at man besøker Tyskland så ofte som mulig. Pølser er like mye til fest som til hverdags i Tyskland og du finner fenomenale pølsebutikker på alle gatehjørner. Her snakker vi pølser med stor P og du kan se langt etter lompe og rekesalat. Å lage en god pølse er kunst og det vet tyskerne, som årlig feirer sin lange historie for pølser og øl med den legendariske Oktoberfest.

Oktoberfest er i dag kjent over hele verden og tyskere steller i stand til fest i de aller fleste land verden over. Festen har sitt utspring i München, hvor det i 1810 ble invitert til folkefest i anledning bryllupet til Prins Ludwig, senere Kong Ludwig I, og Therese av Saxony- Hildburghausen. Festen varte i flere dager og selv om Oktoberfest i dag er ansett som en fest for tysk mat og drikke, er det egentlig en markering av et mer enn 200 år gammelt bryllup.

Verdens største folkefest

Alle som har opplevd Oktoberfest i Munchen vet at det er ingenting som helt kan måle seg med festen, som i dag samler millioner av mennesker verden over. Om du ikke har opplevd Oktoberfest ennå, bør du snarest føre den opp på bucket-listen din. Fram til du kan sette deg på flyet til Tyskland, kan du lade opp med spilleautomaten fra Nolimit City, som bærer samme navn.

Nå er det naturlig nok flere spillutviklere som har latt seg inspirere av Oktoberfest, men det er ingen som helt kan måle seg med NoLimit Citys automat. Den lille svenske spillutvikleren beviser at spilleautomater, som gode pølser, fungerer like godt til hverdags som til fest. Med fenomenal grafikk har NoLimit City gjenskapt stemningen fra en gammeldags tysk taverna, som er pakket full med mennesker, øl, pølser og kringler. Her ligger alt til rette for en heidundrende fest og mens du spinner hjulene og nyter en kald pilsner, vil du bli perfekt akkompagnert av tradisjonell ompa ompa-musikk. Alle som noen gang har vært på Oktoberfest i Tyskland kan skrive under på at NoLimit City har gjort jobben sin meget godt og selv Kong Ludwig ville gitt denne automaten to tomler opp.

Troverdig wow-faktor

Symbolene på automaten er alle sterkt knyttet til Oktoberfest og ved hjelp av dype, mørke farger i brunt, grønt, gult og oransje, har de fanget stemningen av en velfylt taverna på en optimal måte. Om man ikke er stor fan av tradisjonell tysk musikk, skal det sies at lydsporet på Oktoberfest kan bli litt i meste laget etter en stund. Polka er ikke akkurat det man hører mest av i dag og det med god grunn. Som bakgrunnsmusikk til automaten fungerer det hele utmerket, men når du lander wilds og pølser på alle hjulene, blir det litt for mye av det gode. Man kan ikke annet enn å bite det i seg, for Oktoberfest fra NoLimit City kan belønne deg med noen betydelige gevinster som kan sikre at du kan stryke Oktoberfest fra bucket-listen lenge før du kanskje trodde det skulle være mulig.

Oktoberfest er en herlig fest alle burde oppleve, men som tyskerne selv er det ikke en fest av farger og lys som andre folkefester verden rundt. Dette har NoLimit City tatt til seg og deres automat er heller ingen fest av farger og lys slik mange automater er i dag. Wow-faktoren er ved første øyekast relativ lav, men ettersom du kommer inn i spillet skjønner du at NoLimit City virkelig har gjort sitt grunnarbeid godt og gitt oss en automat som tillater at vi kan drømme oss bort til den ultimate pølsefesten akkurat når vi trenger det. Med fire ulike wilds, 20 gevinstlinjer og en rekke spesialfunksjoner er det akkurat som på Oktoberfesten i Munchen, ikke et kjedelig øyeblikk.

Privacy Policy